Friday, January 21, 2011

Selamat Datang keKlinik

Assalamualaikum,

Klinik saya telah beroperasi sejak 23 hb February 1989. Al hamdulillah ramai pesakit telah medapat manfaat dari  perkhidmatan pakar.saya.

Pesakit bukan sahaja dari seluruh pelusuk malaysia. malah ramai dari luar negara datang mengujungi klinik saya untuk mendapat rawatan kesuburan dan sakitpuan.

Salam Sejahtera
Semoga diberkati dan dirahmati Allah SWT

3 comments:

  1. Salam doktor, saya lina. 32 thn. 5 thn brkhwin blm ada cahaya mata. Saya obesiti 26kg. Haid saya tidak teratur. Kdg2 6 bln sekali.Saya berpeluang utk hamilkh dgn berat spt itu doktor?klu ingin mndpt rwtn di klinik doktor, blh bgtau kos utk pertama kali. Tq doktor.

    ReplyDelete
  2. doctor nak tanya saya ada masalah lewat period,kadang kadang sampai 9 bln tak datang.ini berlalu dari saya mula datang haid pada 12 tahun..sekarang saya 23 tahun dan saya sudah berkhawin 1 tahun yg lepas tapi sampai sekarang tak dapat megandung..dan kini terdapat ketumbuhan pada atas kemaluan ianya semakin banyak dan membesar..adakah saya alami masalah besar?bila boleh saya datang jumpa doctor? 0169823370

    ReplyDelete
  3. sy G0P0+1...sy mendapt tahu sy mengalami retroverted uterus selepas spontaneous misscariage ...dan susah utk hamil selepas keguguran kali pertama past 6 month...bolehkn dr membantu sy? as sy bekerja di oversea n i need ur help n treatment since i will came back for my vacation to malaysia this april...or my email areinn26@yahoo.com..thanks

    ReplyDelete